Försäljningsvillkor

"Anmälan på NytaTime.se" är en tjänst som tillhandahålls av företaget Nytamin AB ("Nytamin"), baserat i Sverige.
Anmälningar till arrangemang förmedlas av Nytamin till arrangemangets arrangör (en förening eller ett företag, "arrangören") som är angiven i anmälningsformuläret.
Arrangören ansvarar för den beställda produktens (arrangemangets) kvalitét och Nytamin tar inget ansvar för detta.
Frågor angående arrangemanget ställs till arrangören, vars kontaktuppgifter är angivna i anmälningsformuläret.
Nytamins köpvillkor tillämpar konsumentköplagen konsumentköplagen (SFS 1990:932) och distansavtalslagen (SFS 2000:274).

Kunduppgifter

Det är köparens ansvar att uppgifter som uppgivits vid registrering är korrekta. För beställare under 18 år krävs målsmans godkännande. Registrering i annans namn utan dennes godkännande polisanmäls.

Skydd av personuppgifter

I samband med din registrering godkänner du att Nytamin lagrar och använder dina uppgifter för att tillhandahålla våra tjänster mot dig, mot arrangören samt för resultatredovisning på internet. Du godkänner alltså även att arrangören får tillgång till dina uppgifter. Nytamin tar inget ansvar för arrangörens användande av dina uppgifter.

Enligt PUL (personuppgiftslagen) har du rätt att få den information vi har registrerad och om du anser den vara felaktig eller irrelevant kan du begära rättelse eller radering ur vårt register. Kontakta oss i sådana fall på johan(a)nytamin.se.
Vissa uppgifter (som namn, klubbtillhörighet, ort, eller liknande) kommer att publiceras på internet i resultatlistor, dock försäkrar vi (Nytamin) att känsliga uppgifter som epostaddress, telefonnummer, id:n etc inte kommer att publiceras, säljas eller på annat sätt föras vidare till andra parter, undantaget arrangören, utan ditt tillstånd.

Priser

Priserna i anmälningsformuläret kan uppdateras när som helst av arrangören. Eventuell moms ingår i angivna priser. Vi reserverar oss för rätten att höja priserna om utomstående faktorer kräver detta, t ex momshöjningar och valutaförändringar.

Leveransmetod

Din anmälan lagras i våra databaser, en anmälningsbekräftelse skickas även till din epostadress.

Säkra betalningar

Alla betalningar tillhandahålls av vår samarbetspartner Payson (payson.se). Kortuppgifter behandlas av Payson och sparas inte någonstans av i Nytamins system. Mer information om paysons säkerhet kan läsas här: Payson säkerhet.

Ångerrätt

Enl distansavtalslagen (SFS 2000:274 §7) har du inte rätt att ångra ditt köp då köpet gäller en fritidsaktivitet, t ex en anmälan till ett sportevenemang. Om du ändå skulle vilja ångra ditt köp så är det upp till arrangören att bestämma vad som gäller, Nytamin tar inget ansvar i dessa frågor.

Reklamationer

Eventuella reklamationer kring arrangemanget ska skickas till arrangören.
Eventuella reklamationer kring betalnings- och anmälningssystemet ska skickas till Nytamin.

Återbetalningar

Eventuella återbetalningar hanteras och betalas ut av arrangören. Nytamin tar inget ansvar för detta.